Одним з найбільш відповідальних та складних етапів втілення майже кожної рекламної кампанії є отримання дозволу на розміщення зовнішніх носіїв інформації. Тобто, проектне погодження рекламних конструкцій. Більшість замовників жодного разу не стикалися з вирішенням питань такого характеру. Та й сам процес доволі складний, вимагає дотримання багатьох норм, правил і тонкощів. Тому для швидкого отримання гарантованого результату краще звертатися до фахівців. Спеціалісти рекламної агенції “МедіаМіст” мають величезний досвід у виконанні таких робіт, тож з легкістю допоможуть у досягненні поставленої задачі.

Основні етапи виконання

Першим, що потрібно буде зробити, це розробка власне самого проекту рекламної конструкції, у якому повинні міститися наступні дані:

  1. Перелік комплектуючих конструкції;
  2. Основні параметри конструкції;
  3. Схематичне та кольорове зображення об´єкту у готовому вигляді;
  4. Дату виконання проекту та ще деяка інформація.

Для уникнення будь-яких запитань під час ухвалення проекту слід проводити звірку даних між замовником та виконавцем. Далі йде процедура узгодження проекту та отримання дозволу на монтажні роботи, під час якої знадобляться певні документи, серед котрих є:

  • проект вивіски з усіма уточненнями та доповненнями;
  • заяву у держдепартамент з питань містобудування та інші.

Увесь процес може займати доволі довгий проміжок часу, але при виконанні спеціалістами нашої компанії буде максимально швидким.

Правильне оформлення документації — пріоритетна задача наших спеціалістів

При виконанні замовлення на проектне погодження рекламних конструкцій агенція “МедіаМіст” допомагає з підготовкою документації на кожному з етапів робочого процесу. Для економії Вашого часу наші висококваліфіковані фахівці перевіряють, чи відповідає вона усім нормам та вимогам. Завдяки величезному досвіду у галузі рекламного бізнесу вони зможуть професійно та коректно вирішити будь-які питання, що виникають під час реалізації проекту. При укладанні замовлення завжди обговорюються строки перетворення його у життя, яких наша компанія строго дотримується. Ми відповідально ставимося до своєї справи і цінуємо Ваш час. Тому, звертаючись до наших співробітників, Ви гарантовано отримуєте найвищий рівень обслуговування за доступними цінами.