На сьогоднішній день, згідно статистичним даним, 75% усього інформаційного потоку проходить через інтернет-простір. Враховуючи таку ситуацію, кожен другий торговий бренд, фірма, підприємець або ж просто приватна особа проводять рекламування своїх товарів та послуг за допомогою власних веб-сайтів. Деякі ресурси навіть стають основною торговою платформою, а не просто носієм інформаційного контенту. Проте розробити та створити по справжньому гідну платформу — задача не з легких. Але не для спеціалістів “МедіаМіст”. Наші професіонали з легкістю створять крутий сайт і втілять усі Ваші креативні ідеї у життя.

Етапи створення сайту

Як і кожен процес, створення веб-сайту включає в себе декілька етапів:

  1. Інформаційний — збір та аналіз даних з мережі;
  2. Створення карти та макету сайту;
  3. Розробка дизайну;
  4. Наповнення сайту;
  5. Верстка;
  6. Тестування та запуск сайту.

Кожна з цих ступенів вимагає особливих умінь та навичок, тому працівники нашої компанії мають високий рівень кваліфікації. Виконання проекту будь-якого рівня складності не становить для них жодних труднощів. Команда, що працюватиме над розробкою, зможе виконати увесь процес від прийняття замовлення до запуску вже готової веб-платформи у максимально короткі строки, адже “МедіаМіст” цінує Ваш час.

Наші проекти

Існує декілька категорій інтернет-ресурсів, створенням яких займаються наші фахівці. Серед них найбільшим попитом користуються:

  • інтернет-магазини — популярний вид платформи, завдяки якому можна повністю перевести торгівлю у мережу та досягти величезного товарообігу при мінімальних затратах;
  • корпоративні сайти — обов´язковий інформаційний елемент рекламної кампанії для майже кожної фірми, організації, бренду і т.д.

Для того, щоб кожна платформа була функціональною та швидкісною, ми стежимо за розвитком IT сфери та використовуємо лише інноваційні технології цієї галузі. Тож, замовляючи розробку свого веб-сайту у компанії “МедіаМіст”, Ви гарантовано отримуєте сучасний майданчик з унікальним дизайном і контентом, який принесе успіх Вашій справі!