У реаліях сьогодення людину постійно оточує неймовірна кількість інформації, переважну більшість якої складає реклама. Ми постійно стикаємося з роликами, вивісками банерами, білбордами та масою інших носіїв рекламного контенту. Тож сучасного мешканця міста (та й інших населених пунктів також) дуже складно чимось здивувати, привернути увагу саме до потрібного матеріалу. Саме тому розробку та виготовлення рекламних конструкцій краще довіряти справжнім майстрам своєї справи. Саме таким, як рекламна компанія “МедіаМіст”.

Правильні конструкції — запорука успішної реклами

Для того, щоб досягнути максимальної ефективності від рекламної кампанії, спеціалісти нашої агенції проводять ретельне дослідження та проектують найсучасніші конструкції, що відповідають виконанню поставлених задач. За створеним проектом і відбувається монтаж зовнішніх носіїв рекламного контенту. До основних видів монтажних робіт у даній галузі відносять:

  • доставка рекламних матеріалів для монтажу;
  • збір деталей конструкцій;
  • встановлення та монтування готових елементів, деталей;
  • демонтажні роботи.

Кожен з перелічених етапів спеціалісти нашої компанії виконують швидко та професійно, строго дотримуючись усіх технічних вимог до проведення подібних робіт.

Ми робимо…

До монтажної бригади агенції “МедіаМіст” входять лише висококваліфіковані кадри, які беруться за виконання монтажних та демонтажних робіт незважаючи на важкість чи складність конструкцій. Навіть якщо потрібне термінове встановлення носіїв рекламної інформації, наші робітники здатні виконати такі послуги у рекордні строки. До переліку їхніх основних функціональних можливостей входить збирання та демонтування:

  1. банерної тканини;
  2. вивісок;
  3. рекламних щитів;
  4. табличок;
  5. вказівників та будь-якої іншої зовнішньої реклами.

Майстерність виконання — гарантія якості

Від правильного виготовлення та якості матеріалів рекламних конструкцій напряму залежить термін їхньої служби та, відповідно, результативність усієї кампанії. Саме тому слід звертатися до професіоналів, які гарантовано проведуть виконання на належному рівні – до рекламної агенції “МедіаМіст”. Наша компанія завжди дотримується найвищих стандартів у своїй професійній діяльності, гарантовано виконуючи замовлення на 100% та у встановлений термін.